Nieuws

Werkkostenregeling 2015

Alle ondernemers met personeel krijgen in 2015 te maken met de nieuwe werkkostenregeling. Netwerk Adviseurs heeft voor u de belangrijkste zaken even op een rij gezet. Werkostenregeling 2015.pdf (536808)
Lees meer

Bedrijfsopvolging

Veel ondernemers in het MKB worstelen met de vraag "wie gaat mij straks opvolgen". Een goede adviseur kan u bijstaan in deze complexe problematiek en tijdig een traject uitzetten om de onderneming in goede handen over te dragen. Netwerk Adviseurs kan bogen op een jarenlange ervaring met...
Lees meer

Terugkoppeling

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze producten of diensten? Neemt u dan a.u.b. contact met ons op contact. Wij stellen uw mening, suggestie of idee zeer op prijs. Dit helpt ons om onze diensten mogelijk nog verder te verbeteren. Hartelijk dank voor uw terugkoppeling.
Lees meer

Welkom op onze nieuwe website

Welkom op onze nieuwe website. Hier kunt u een compleet overzicht van onze lopende acties en speciale aanbiedingen vinden. Ons primaire doel is om u op de hoogte te houden van de meest recente informatie, die voor u van belang kan zijn met betrekking tot ons bedrijf.
Lees meer