TARIEVEN

ELKE ONDERNEMER HEEFT ZIJN EIGEN WENSEN

Een volledig pakket aan diensten en een vaste prijs. Dat is mogelijk bij NETWERK ADVISEURS. Er zijn namelijk geen standaard klanten, wel standaard werkzaamheden. Welke werkzaamheden wij voor je uitvoeren, kun je zelf bepalen. Ingewikkeld is het niet, er zijn drie pakketen. Als je zo'n pakket kiest, weet je precies hoevel "adviseur" je krijgt en wat de maandelijkse kosten zijn. Het verschil tussen de pakketten zit vooral in de mate van de door ons uit te voeren werkzaamheden.

Het is uiteraard ook mogelijk om diensten af te nemen op basis van een uurtarief. Onze tarieven starten bij € 50,- per uur voor een ZZP'er en lopen tot maximaal € 85,- per uur voor een middelgrote onderneming. Waarom nog steeds teveel betalen aan een accountant als een administratiekantoor zoals Netwerk Adviseur alle kennis in huis heeft tegen lagere tarieven.

NETWERK ADVISEURS is de "sparring partner" voor ondernemingen in het MKB, van kleine (startende) zelfstandigen tot de middelgrote bedrijven met maximaal 100 werknemers.

Speciaal voor ZZP'ers werken wij met vaste tarieven. Hierbij krijgt u dezelfde aandacht en expertise voor een lagere vaste prijs. 

PAKKET 1 PAKKET 2 PAKKET 3
Basis ZZP Compleet ZZP Premium ZZP
Vanaf € 125,- p/m Vanaf € 175,- p/m Vanaf € 225,- p/m

Voor iedere ondernemingsvorm / rechtspersoon hebben wij pakketten met vaste tarieven. Het bovenstaande voorbeeld gaat uit van een ZZP'er.

In het basis pakket gaan wij er van uit dat de klant zelf een aantal administratieve werkzaamheden kan verzorgen. Wij controleren en maken eventuele correcties. Wij verzorgen de aangiften omzetbelasting en stellen jaarlijks uw rapport op. Uiteraard vergezeld van de aangifte inkomstenbelasting. 

Bij het complete pakket verzorgen wij de gehele administratie (exclusief facturatie). U zorgt voor een goede aanlevering van de stukken en wij doen de rest.

Het premium pakket omvat alle werkzaamheden van compleet, nu aangevuld met tussentijdse rapportages en meerdere overleg en advies momenten.

Voor het verzorgen van uw salarisadministratie en / of aangifte vennootschapsbelasting gelden meerprijzen. Benieuwd tegen welke vaste prijs wij u van dienst kunnen zijn? Neem dan vandaag nog contact met ons op en wij komen vrijblijvend bij u langs. Tijdens het kennismakingsgesprek evalueren wij ook uw onderneming en geven u concrete adviezen voor mogelijke verbeteringen,